Regnbue broen

Pure Charisma

Saga var vores første pige i flokken og sikke en fantastisk pige hun var.
Fra allerførste dag var hun sin helt egen på den mest fantastiske måde. Hun var skøn, kærlig og har i løbet af hendes ALT for korte liv givet os mange smil og grin over hendes skøre tosserier.
I daglig tale herhjemme kaldte vi hende for vores egen lille finurlige pige eller Pippi. Hun levede efter devisen "Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt finde ud af"
Saga gav vores lille kennel sit allerførste kuld - og hun klarede rollen som mor til perfektion - og vi kunne sende 8 små guldklumper afsted, som havde haft den mest fantastiske og kærlige hundemor.
Saga blev desværre ramt af en invasiv cancer, som gjorde at vi måtte tage afsked ALT ALT for tidligt med vores skønne pige. Saga blev kun 3 år og 8 mdr.
Kæreste Saga vi ved, du er et bedre sted nu. Du har været en helt igennem skøn hund og vil så MEGET mangle herhjemme i vores familie. Du har i dit korte liv givet os så mange grin, så mange smil, så meget kærlighed og du har været højt elsket fra første til sidste dag i dit liv.
Hvil i fred smukke prinsesse. Hils drenge basserne ved broen.

Unique

Verdens største kælepotte er her ikke længere. Hans billede vises i ordbøger som eksempel på ordet "kæledyr". Aldrig har vi haft/mødt en hund der var SÅ GLAD for at blive klappet, nusset, kælet, & som gjorde ALT for at være tæt på mennesker, der gav ham opmærksomhed.

Unique havde ellers lovet os at blive 32 år, men sådan skulle det ikke være. Han gik alt for tidligt bort i en alder af 9½ år. Han  er savnet hver eneste dag, men tanken om at han render rundt ved regnbue broen sammen med Aslan gør vores savn og tab mere tåleligt. 

Hvil i fred vores elskede dreng - vi vil altid bære dit fantastiske væsen i vore hjerter. 

Aslan - Golden Parnas Pure Charisma

Aslan har om nogen været med til at starte vores drøm om at være med til at opdrætte skønne og sunde hunde. 

Aslan gik ALT for tidligt over regnbue broen, da han i alder af 4 år døde herhjemme pga en blodprop. Han er savnet hver dag i vores familie, men vi er sikre på han skaber glæde sammen med alle de andre skønne hunde oppe ved regnbue broen.

Aslan du var vores første hund og du vil altid have en speciel plads i vores hjerter.