Om os
Pure Charisma

Vi bor i Albertslund lige syd for København og er begge nærmest født og opvokset med forskellige typer hunde. Siden 2010 år er det dog udelukkende Golden Retrievere der har haft  vores fokus.

Vi tilbyder vores hanhunde til avl/parring til DKK godkendte tæver. Begge vores drenge er registreret og avlsgodkendt efter DKKs anbefalinger og begge er udstillet. (resultater kan ses her).

Som billederne her på siden antyder, så gør vi meget ud af at vores hunde er velstimulerede samt velsocialiserede. På denne måde arbejder vi med vores hunde, så de har nogle gode strategier, så de møder andre hunde på en god og hensigtsmæssig måde..

Vi mener en hund der bliver stimuleret til det den er skabt til, er en glad og velstimuleret hund. Vi træner derfor rigtig meget med vores hunde, og da en Golden Retriever er en jagthund, så er det den type træning vi bruger mest energi på. Vores hunde arbejder forskelligt, så derfor er Unique familiens sporhund og Coda familiens apportør. 

Henrik har lydighedshold en gang om ugen i vores lokale hundeklub HIA. Her har Henrik været tilknyttet som træner i HIA siden 2013.

Henrik er desuden uddannet Nosework instruktør via DRK siden 2017. Han har også taget DRK´s instruktør uddannelse og blev færdig i januar 2019.  Henrik underviser primært i Nosework og familielydighed i DRK Midtsjælland. 

Lejlighedsvis så underviser Henrik også i Nosework i Tåstrup agility klub, hvor vi selv træner agility med vores hunde. 

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub & Dansk Retriever Klub..

Se kontakt detaljer her for at høre om pris.

Vi benytter DKK's parringsaftale som kan hentes på siden med links