Om os

Kennel Pure Charisma

Efter MANGE år på den Københavnske Vestegn er vi i januar 2020 flyttet til skønne Stevns, nærmere betegnet Store Heddinge. 

Vi har fået den skønneste natur lige i vores baghave med udsigt til marker og vandet ved Stevns fyret. Vi alle både på 2 og fire ben STOR nyder vores nye omgivelser og vi er sikre på at det er det helt rigtige valg, som vi har taget.

Vi tilbyder vores hanhund til avl/parring til DKK godkendte tæver. Han er registreret og avlsgodkendt efter DKKs anbefalinger og udstillet. (resultater kan ses her) 

Tilbage i 2018 fik vi os vores første tæve Saga som i 2019 også fik alle de påkrævet sundshedstest og hun "bestod" gudskelov på alle parametre, så vores store drøm om selv at have små gyldne poter på et tidspunkt er i den grad kommet et skridt nærmere. Til vores skønne hundeflok har vi yderligere tilbage i november 2020 fået endnu en skøn pige i vores skønne Silke og i oktober 2022 kom seneste skud på stammen Enya hjem til vores familie.

Når det bliver tid så vil kommende hvalpe blive registret under Kennel Pure Charisma - vores kennelmærke som vi fik FCI  godkendt i maj 2021. 

Som billederne her på siden antyder, så gør vi meget ud af at vores hunde er velstimulerede samt velsocialiserede. På denne måde arbejder vi med vores hunde, så de har nogle gode strategier, så de møder andre hunde på en god og hensigtsmæssig måde..

Vi mener at en hund der bliver stimuleret til det den er skabt til, er en glad og velstimuleret hund. Vi træner derfor rigtig meget med vores hunde, og da en Golden Retriever er en jagthund, så er det den type træning vi bruger mest energi på. Vores hunde arbejder forskelligt, så derfor er Coda familiens apportør, Saga vores nye pige er også allerede i fuld gang med træningen og hun udviser stor arbejdsglæde både på sporet og på markprøvedelen. 

Henrik har tidligere haft lydighedshold en gang om ugen i vores lokale hundeklub HIA. Her har Henrik været tilknyttet som træner fra 2013-2020.

Henrik er desuden uddannet Nosework instruktør via DRK siden 2017. Han har også taget DRK´s instruktør uddannelse i 2018 og blev færdig i januar 2019.  Henrik underviser primært i Nosework og familielydighed i DRK Midtsjælland. 

Henrik underviser også i Nosework i Tåstrup agility klub, hvor vi selv tidligere har trænet agility med vores hunde. 

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub & Dansk Retriever Klub..

Se kontakt detaljer her for at høre om pris.

Vi benytter DKK's parringsaftale som kan hentes på siden med links