Nyheder

Note til mig selv.. STOL på din hund.. Nu har vi trænet dette i 3 dage med svingende held. Når det så bliver optaget, så sidder den lige i skabet.. Mangler så bare korrekt timing i ros/belønning..

Vi har efterhånden trænet et stykke tid med Coda, og nu tager han også fasan. Kaniner tog han hurtigt men det der med fjer i munden, har været en lidt større udfordring, men ikke mere.... Og nu endda en stor fugl som fasan.

Min mor har desværre været ramt af en hjernerystelse nu på 5 mdr, så min normale træningspartner er ikke helt sig selv, men når mor har en dag med lidt overskud, så træner vi og jeg elsker det.

Unique og farmand er startet til sportræning og skal selvfølgelig mellem træningspassene øve sig herhjemme og det brugte de lidt af weekenden på.

Vi elsker Blåvand og har for 7. år i træk holdt vores sommerferie i dette skønne område. Vi nyder alle området både dem på to og fire ben, så vi vender helt sikkert tilbage til næste sommer og i hvertilfælde til nytår, hvor vi også har booket samme skønne sommerhus.

Coda har haft en travl weekend. Lørdag blev Coda mentalbeskrevet (resultat på hundeweb) men bedømmerens første kommentar var "Vi ved jo slet ikke om Jeres hund kan gø", så rolig var han.

Far er i gang med en instruktør uddannelse, og han kommer hele tiden hjem med nye påfund som vi begge to skal afprøve. Lige for tiden så bliver han ved med at lokke med mad og godbidder lige foran næsen på os, men hvis vi er hurtige og prøver at snuppe det, så er han bare endnu hurtigere og fjerner det igen.....

Det er efterhånden længe siden, vi sidst har opdateret nogle "nyheder". Der har ikke været så mange udstillinger på det sidste, så vi har brugt tiden på at en masse træning.